Woensdag 10 oktober 2018 • FokkerTerminal Den Haag

Bezoekersinformatie

 1. Wat is OR Live eigenlijk?
 2. OR Live is het grootste vakevenement voor medezeggenschappers in Nederland, een jaarmarkt voor ondernemingsraden, commissies, ambtelijk secretarissen en andere bij medezeggenschap betrokken partijen. Tijdens OR Live hebben bezoekers de keuze uit ruim 80 presentaties en kunnen zij kennis maken met zo’n 20 aanbieders van OR-diensten, zoals advocatenkantoren, adviesbureaus, opleidingsinstituten en opleidingsaccommodaties.

 3. Waar en wanneer vindt OR Live 2017 plaats?
 4. OR Live 2017 vindt plaats op woensdag 11 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag. Het adres is

  Binckhorstlaan 249
  2516 BB  Den Haag

 5. Wat zijn de openingstijden voor bezoekers?
 6. De openingstijden voor bezoekers zijn van 09.45 tot 16.00 uur.

 7. Is er catering tijdens OR Live?
 8. Jazeker, op het OR Live terras kunt u tegen betaling altijd terecht voor een heerlijke lunch of een kopje koffie of thee.

   

  Wilt u met uw inschrijving meteen alles geregeld hebben? Zodat de factuur voor alle nadere onkosten direct bij de administratie terecht komt en u achteraf geen losse bonnetjes hoeft te declareren?  Voor € 25 exclusief btw heeft u een VIP-pakket.

   

  Het VIP-pakket bevat gratis parkeren, 1 x medium esspresso, cappuccino of (verse munt)thee, een lunch bestaande uit 2 luxe broodjes (1x gezond, 1x keuze uit zalm, brie, beenham), een glas melk/karnemelk/bio sap en een frisdrank.

 9. Wat houdt een VIP-pakket in?
 10. Wilt u met uw inschrijving meteen alles geregeld hebben? Zodat de factuur voor alle nadere onkosten direct bij de administratie terecht komt en u achteraf geen losse bonnetjes hoeft te declareren?  Voor € 25 exclusief btw heeft u een all inclusive pakket.

   

  Het VIP-pakket bevat gratis parkeren, 1 x medium esspresso, cappuccino of (mint) thee, een lunch bestaande uit 2 luxe broodjes (1x gezond, 1x keuze uit zalm, brie, beenham), een glas melk/karnemelk/bio sap en een frisdrank.

 11. Is OR Live toegankelijk voor iedereen?
 12. OR Live is toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij de medezeggenschap in organisaties. OR Live is niet gratis maar wel goedkoop. Afhankelijk van wanneer u zich inschrijft kunt u al deelnemen vanaf € 100. Let op de vroegboekkorting verloopt op 17 september.

   

  Alle prijzen zijn exclusief btw.

 13. Kan ik ook naar OR Live als ik me niet vooraf heb geregistreerd?
 14. Ja, bezoekers zonder voorregistratie kunnen alsnog ter plaatse bij de Bezoekersbalie aan de kassa een toegangsbewijs kopen voor € 150, inclusief btw. Let op! Aan de kassa kan niet worden gepind.

 15. Hoe bereik ik de Fokkerterminal met de auto of met het openbaar vervoer?
 16. De Fokker Terminal bevindt zich aan de rand van Den Haag. Op slechts 5 minuten rijafstand bereikt u de locatie vanaf de A4 en A12. Ook het centrum van Den Haag is binnen 5 minuten per auto te bereiken.

   

  Alle informatie over de route naar de Fokkerterminal met auto en openbaar vervoer hier. Komt u met het OV? Naast de reguliere verbindingen rijden er op beide dagen pendelbussen tussen station Den Haag Centraal en de Fokker Terminal.

   

  De pendelbussen rijden tussen 9.30 uur en 16.30 uur. De bussen van Koninklijke Beuk vetrekken vanaf het busplatform op de 1e etage van het station aan de achterzijde van het Connexxion huisje en zijn herkenbaar aan de borden met ‘Fokker Terminal’ aan de zijkant. Een steward in een geel hesje is ter plaatse voor eventuele vragen. Na afloop van OR Live rijden de bussen ook weer terug.

 17. Waar vandaan rijden de pendelbussen?
 18. De pendelbussen rijden tussen 9.30 uur en 16.30 uur. De bussen van Koninklijke Beuk vetrekken vanaf het busplatform op de 1e etage van het station Den Haag Centraal aan de achterzijde van het Connexxion huisje en zijn herkenbaar aan de borden met ‘Fokker Terminal’ aan de zijkant. Een steward in een geel hesje is ter plaatse voor eventuele vragen. Na afloop van OR Live rijden de bussen ook weer terug.

 19. Waar kan ik parkeren tijdens OR Live?
 20. De Fokker Terminal beschikt over parkeerfaciliteiten achter het gebouw. Bij de infobalie op OR Live kunt een een uitrijkaart kopen van € 10. Wanneer u een all inclusive pakket afneemt bij uw aanmelding, dan ontvangt u van tevoren al een uitrijkaart.

 21. Wat kost parkeren bij de Fokker Terminal?
 22. Het is mogelijk gebruik te maken van het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Bij de entree van OR Live kunt u een uitrijkaart van € 10,- kopen. Wanneer u bij uw inschrijving een ‘all inclusive’ pakket bestelt, ontvangt u van tevoren al een uitrijkaart.

 23. Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?
 24. OR Live is prima toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers.

 25. Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens een bezoek aan OR Live, Waar kan ik terecht?
 26. Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de informatiebalie bij de entree, waar u ze tijdens de openingstijden kunt afhalen. Let wel, Performa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen.

 27. Waar kan ik mijn jas ophangen?
 28. Bij de entree van de Fokker Terminal is een onbewaakte garderobe. Hier kunt u uw jas en tas ophangen. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen.