FAQ

Waar en wanneer vindt OR Live 2021 plaats?

OR Live 2021 vindt plaats op woensdag 13 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag. Het adres is Binckhorstlaan 249 2516 BB  Den Haag.

Wat zijn de openingstijden voor bezoekers?

De openingstijden voor bezoekers zijn van 09.30 tot 15.00 uur. Let op: voor bezoekers met een ticket voor OR Live Compleet geldt een andere openingstijd, het MainStage-programma begint om 09.00 uur.

Hoe bereik ik de Fokker Terminal met de auto of met het openbaar vervoer?

Voor een uitgebreide routebeschrijving kun je de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Bus 26 vanaf Holland Spoor of bus 28 vanaf Den Haag CS. In ongeveer 5 minuten ben je bij de Fokker terminal. Utstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand.

Waar kan ik parkeren tijdens OR Live?

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar om het parkeerterrein optimaal te benutten verzoeken we je vriendelijk de instructies van de parkeerwachten op volgen. De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 10,00 inclusief btw. Je kunt de uitrijkaarten van tevoren bijbestellen of ter plekke bij de infobalie kopen, pinnen is mogelijk.

Is het noodzakelijk om mij vooraf in te schrijven voor OR Live?

Ja, via het inschrijfformulier kun je een toegangsticket bestellen. Maak een keuze uit een basis-ticket of kies voor MainStage wanneer je ook het hoofdprogramma wil volgen.

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan OR Live?

Je kunt al naar OR Live voor slechts € 175, exclusief btw. Je hebt dan toegang tot de Expo en de workshops.

Wil je ook het hoofdprogramma van OR Live volgen, boek dan een ticket voor MainStage OR (incl. toegang tot OR Live Expo & workshops). De kosten voor een MainStage-ticket bedragen € 325.

Krijg ik mijn badge van tevoren opgestuurd?

Nee, omdat veel mensen nog thuiswerken hebben we besloten dit jaar geen badges per post op te sturen. Jouw badge ligt klaar bij de informatiebalie tijdens OR Live.

Kan ik mij van tevoren inschrijven voor de workshops?

Ja, dat is nieuw dit jaar. Omdat we niet de volledige zaalcapaciteit kunnen gebruiken ivm corona én omdat we drukte voor de ingang van populaire workshops willen voorkomen, verzoeken we je van tevoren aan te geven naar welke workshop(s) je wil gaan.

Na je inschrijving ontvang je de instructies over hoe je je aanmeldt voor de individuele workshops.

Het is niet verplicht om je van tevoren in te schrijven voor de workshops. Op de dag zelf kun je ook ter plekke kijken welke workshops je wilt bijwonen. Maar let op, vol = vol.

Bekijk hier het workshopprogramma.

Heb ik een apart ticket nodig voor het hoofdprogramma MainStage?

MainStage OR is het hoofdprogramma van OR Live. Op dit hoofdpodium kun je luisteren naar spraakmakende casussen uit de wereld van de medezeggenschap. Let op: Voor MainStage OR moet je apart reserveren.

Geef hiervoor bij je inschrijving aan dat je wil deelnemen aan MainStage OR. De meerkosten hiervoor bedragen € 150. Het is ook mogelijk om op een later moment je basis-ticket te upgraden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@performa.nl.

Tijdens OR Live kun je jouw ticket upgraden bij de info-balie. Let op, tijdens OR Live zelf vragen we je de meerkosten direct te voldoen (contant of pin).

Bekijk het programma hier.

Is OR Live ook online te volgen?

OR Live is een hybride evenement. Dat betekent dat we OR Live zowel fysiek als online organiseren. Wil je liever nog niet naar de fysieke editie van OR Live of ben je op de dag zelf verhinderd? Dan kun je toch een ruime selectie van workshops volgen.

Met je reguliere OR Live ticket heb je óók toegang tot de online workshops. Of bestel een online-only ticket.

Let op: Veel, maar niet alle, workshops van de fysieke editie worden online aangeboden. Wil je keuze uit alle workshops, dan is het aan te raden naar de fysieke editie van OR Live te komen.

CORONA: Is een coronacheck verplicht?

We zijn zeer verheugd om je na een jaar afwezigheid weer te mogen ontvangen! Dit jaar vindt OR Live plaats in een iets aangepaste variant. Vanaf 25 september is in heel Nederland een Coronatoegangsbewijs verplicht om toegang te krijgen tot een evenement, zo ook voor deze editie van OR Live. Ben je minimaal 2 weken volledig gevaccineerd, of maximaal 6 maanden hersteld van Corona? Dan volstaat het tonen van een geldige QR code in de coronacheck-app.

In andere gevallen kunt u gratis test inplannen via de site testen voor toegang. Let er op dat een testbewijs een maximale geldigheid heeft van 24 uur. Vergeet naast jouw geldige QR code niet om ook een geldig identificatiebewijs mee te nemen.

Meer info over het Coronatoegangsbewijs is te vinden op deze site van de Rijksoverheid

CORONA: Welke extra maatregelen heeft de organisatie van OR Live genomen in verband met corona?

Natuurlijk nemen we alle noodzakelijke maatregelen om jou een veilige deelname aan OR Live te kunnen garanderen. Zo hebben we de gangpaden extra breed gemaakt en is er een limiet aan het aantal deelnemers per workshop.

Uiteraard zorgen we ook voor goede hygiëne-maatregelen, zoals pompjes met desinfecterende gel en zorgen we dat contactoppervlaktes zeer regelmatig worden gereinigd.

Daarnaast is een coronatestbewijs verplicht in heel Nederland vanaf 25 september voor de toegang tot evenementen. Dat geldt ook voor OR Live. Voor meer informatie over de coronacheck verwijzen we je naar de vorige FAQ.

CORONA: Ik heb verkoudheidsklachten, mag ik deelnemen?

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis. Gelukkig is OR Live een hybride evenement. Dat betekent dat je de workshops ook online kunt volgen tot twee weken na afloop. Geen zorgen dus, zelfs met een verkoudheid kun je er (op afstand) toch een beetje bij zijn.

Is er catering tijdens OR Live?

Ja, maar in verband met corona is het handig als je bij je inschrijving meteen je lunch bestelt. Zo voorkomen we lange rijen en wachttijden voor de counters bij de terrassen. De kosten voor de lunch bedragen € 15,00 exclusief btw.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

OR Live is gedeeltelijk toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. De beursvloer en workshops op de begane grond zijn volledig rolstoelvriendelijk. LET OP: sommige workshops bevinden zich op de eerste etage. Deze zijn niet goed toegankelijk voor mindervaliden.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens een bezoek aan OR Live. Waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de informatiebalie bij de entree, waar je ze tijdens de openingstijden kunt afhalen. Let wel, Performa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van de eigendommen.

Is er een garderobe aanwezig bij OR Live?

Bij de entree van de Fokker Terminal is een onbewaakte garderobe. Hier kunt je jouw jas en tas ophangen. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van jouw eigendommen.

Ik ben geinteresseerd in een partnerschap van OR Live, kan dat?

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap van OR Live 2022? Neem dan contact op met Performa op 070-3107011.